Καλωσορίστε το καλοκαίρι στο σπίτι σας!
2022-05-21 10:35:18

Το φετινό καλοκαίρι είναι το πρώτο καλοκαίρι μετα από μία μακρά περίοδο εγκλεισμου, σαν αποτέλεσμα της πανδημίας του Covid-19, και η κυρίαρχη τάση στην διακόσμηση των κατοικιών είναι η επαφή – επικοινωνία με την φύση. Συγκεντρώσαμε τα πιο σημαντικά tips για να μετατρέψετε τον προσωπικό σας χώρο σε ένα χαρούμενο περιβάλλον:

  1. Επιδιώξτε το σπίτι σας να είναι φωτεινό. Οπου υπάρχει άπλετο φυσικό φώς το αναδεικνύουμε και όπου δεν υπάρχει προσθέτουμε επαρκές τεχνητό. Επιλέγουμε θερμές  & λευκές αποχρώσεις τοίχων, ανοιχτόχρωμες κουρτίνες και διακοσμητικά σαλονιού. Το φως είναι καταλύτης ευεξίας για το σπίτι σας.

φως

2. Δημιουργήστε έναν “πράσινο κήπο” στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Καλωσορίστε την φύση στον προσωπικό σας χώρο, μέσω των καφέ, παστέλ και πράσινων αποχρώσεων που θα επιλέξετε για αποχρώσεις σε μικρές επιφάνειες (πινελιές) καθώς με τα ξύλινα έπιπλα  του σαλονιού σας. Ο αρμονικός συνδυασμός των αποχρώσεων αυτών με το λευκό και το φώς θα προσδώσουν ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

φως2

Προσθέστε φυτά εσωτερικού χώρου και δεν θα το μετανιώσετε! Τα φυτά καθαρίζουν τον εσωτερικό αέρα και μας ανεβάζουν την διάθεση, ενώ παράλληλα μας χαρίζουν την αίσθηση πώς ζούμε μέσα στην φύση!

3. Προσθέστε τις τελευταίες πινελιές στο αριστούργημα σας:  έναν εντυπωσιακό καθρέφτη και πολύχρωμα μαξιλάρια ή κεριά στο σαλόνι σας, πάντα σε minimal ύφος.

Εαν ενδιαφέρεστε να αναβαθμίσετε τον χώρο σας σε ένα καταφύγιο θαλπωρής, ηρεμίας και ευεξίας αυτό το καλοκαίρι, και η διακόσμηση σας φαίνεται γρίφος, μπορείτε πάντα να συμβουλευθείτε την εξειδικευμένη ομάδα των καταστημάτων Τρακαδας, και να αφεθείτε στα χέρια των ειδικών της διακόσμησης!