Οι τάσεις στο χρώμα για το 2023: Δείτε τι προτείνουν οι interior designers του Γαλλικού Elle Decor
2022-09-24 10:41:59

Με το 2023 να πλησιάζει αρκετές βιομηχανίες χρωμάτων σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη παρουσιάσει τις προτάσεις τους για το Χρώμα της Χρονιάς για το 2023.

Το Γαλλικο Elle Decor, ένα από τα σημαντικότερα ενημερωτικά portals  των διεθνών τάσεων των αποχρώσεων και της διακόσμησης για ολόκληρη την Ευρώπη,  προβλέπει ότι και φέτος οι minimal χώροι με γήινες αποχρώσεις συνδυασμένοι με πινελιές του χαλκού  θα εξακολουθήσουν να παραμένουν  ιδιαίτερα δημοφιλείς. Οι λαδί αποχρώσεις προτείνονται επίσης, καθώς προσφέρουν ηρεμία και γαλήνη στον χώρο και συνδυάζονται ιδανικά με τα ξύλινα έπιπλα ή το παρκέ των διαμερισμάτων/σπιτιών.

Το ξύλο εξακολουθεί και είναι το αγαπημένο υλικό για τους διακοσμητές, και αυτό επιβεβαιώνεται και από τις επιλογές των διακοσμητών του Elle Decor  που προτείνουν αρμονικές αποχρώσεις του μπεζ, του λευκού και του γκρι ματ για ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Εαν θέλετε να ανανεώσετε τον χώρο σας, και χρειάζεστε την βοήθεια των ειδικών, υπάρχει η λύση! Επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα της Τρακαδας!