Εταιρεία

Μας χαρακτηρίζει μία ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και κουλτούρα. Στόχος μας είναι η άριστη και προσωποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις που ικανοποιούν κάθε τους ανάγκη και επιθυμία. Τόσο με τους πελάτες, όσο και με τους προμηθευτές μας, εχουμε ιδιαίτερο πάθος για την εξυπηρέτηση σε όλο τον κύκλο των συνεργασιών μας. 

Κινητήριος δύναμη για την επίτευξη του συγκεκριμένου σκοπού είναι το ανθρώπινο δυναμικό μας, με την βοήθεια του οποίου, η αποστολή μας γίνεται πιο εύκολη και έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε συνεχώς όλο και περισσότερα. Σκοπός μας είναι να κάνουμε τα σωστά πράγματα σωστά γιατί αυτό μας γεμίζει δίνοντας χρώμα τη ζωή των πελατών μας.. Συνολικά σήμερα η οικογένεια της Τρακαδάς αριθμεί περισσότερα από 70 μέλη με εξειδικευμένη γνώση και κατάρτιση. Βασική προτεραιότητα μας είναι να λειτουργούμε ομαδικά για την επίτευξη του σκοπού μας.

H πολυετής εμπειρία, οι στρατηγικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες στην αγορά των οικοδομικών χρωμάτων και δομικών υλικών, καθώς και η συμμετοχή μας σε πολυάριθμα έργα -από ανακαινίσεις κατοικιών μέχρι μεγάλα τεχνικά έργα και επαγγελματικές εγκαταστάσεις – έχουν κάνει την εταιρεία μας σημείο αναφοράς για την αγορά και όχι μόνο.

Με ένα σύγχρονο δίκτυο 11 καταστημάτων στην Αττική, το Τμήμα Εξυπηρέτησης  B2B Πελατών, η εταιρεία Τρακαδας καλύπτει τις ανάγκες όλων των πελατών της προσφέροντας τους ένα μοναδικό συνδυασμό στην συγκεκριμένη αγορά και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, σε όρους value-for-money.

Παράλληλα, η εταιρεία αντιλαμβανόμενη την οντότητα της ως μέρος του όλου μέσα στο οποίο δραστηριοποιείται, αναλαμβάνει δράσεις στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνηςμε ενέργειες προς όφελος τηςκοινωνίαςκαι του περιβάλλοντος.