Όραμα και αξίες

Το όραμά μας

  • Να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι ώστε να συνεχίσουμε να είμαστε  το σημείο αναφοράς στον κλάδο των οικοδομικών χρωμάτων.
  • Να βλέπουμε όλους τους πελάτες μας ευχαριστημένους  βάζοντας χρώμα στη ζωή τους.
  • Να γίνουμε  σημείο αναφοράς και στη μόνωση.  
 

Πώς το πετυχαίνουμε:

  • Επενδύουμε στον ανθρώπινο παράγοντα  ως το σημαντικότερο στοιχείο για την παροχή προστιθεμένης αξίας στις υπηρεσίες μας. Συνδυαστικά  με την επιλογή των καλύτερων προμηθευτών έρχεται το βέλτιστο αποτέλεσμα.
  • Θέτουμε υψηλούς στόχους. Με ομαδικό πνεύμα, θετική ενέργεια, δημιουργική διάθεση και αισιοδοξία. Η ειλικρίνεια, η συνέπεια και η υπευθυνότητα είναι αξίες που διέπουν τόσο τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, όσο και τη σχέση μας με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.
  • Πιστεύουμε ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Μπαίνουμε στη θέση σας, ώστε να λειτουργούμε πριν από σας για σας και να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
  • Σεβόμαστε και κατανοούμε τις ανάγκες των καταναλωτών, στοχεύοντας στην εγγυημένη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών. Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές (value for money).
  • Βελτιώνουμε και αναβαθμίζουμε διαρκώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες και το δίκτυο μας. Καταφέρνουμε να  εξελισσόμαστε, για να γίνεται κάθε σας επίσκεψη ακόμα καλύτερη εμπειρία.

Οι αξίες μας

Ήθος & ακεραιότητα παντού και με όλους 

Ενεργούμε πάντα με σεβασμό και ακεραιότητα, εντός και εκτός της εταιρείας μας. Η ειλικρίνεια και η ηθική ακεραιότητα μας χαρακτηρίζουν και ταυτόχρονα μας διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό.  

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης  

Κάθε πελάτης είναι σημαντικός για εμάς. Υπηρετούμε με πάθος τον κάθε πελάτη και συνεχίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα του και μετά την πώληση. Κάνουμε πάντα ό,τι απαιτείται για να του προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση. Αντίστοιχα, με τους συνεργάτες μας χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας, αποσκοπώντας στο κοινό μας όφελος.  

Ομαδικότητα

Όλοι οι εργαζόμενοί μας λειτουργούν σαν οικογένεια, πασχίζοντας για το σύνολο και το καλύτερο δυνατό συλλογικό αποτέλεσμα. Εμπιστευόμαστε τους συναδέλφους μας και τους υποστηρίζουμε πάντα, καθώς μόνο έτσι έρχονται οι επιτυχίες.  

Βελτιωνόμαστε διαρκώς

Εξελισσόμαστε – Μαθαίνουμε – Μοιραζόμαστε: Με συνεχή εκπαίδευση και τεχνική ενημέρωση βελτιώνουμε τις ικανότητές μας και το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις με καινοτόμα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, θέτοντας την εμπειρία και τις γνώσεις μας στην υπηρεσία του πελάτη. Αναζητούμε τη συνεχή βελτίωση σε ό,τι κάνουμε: από την επιλογή των προϊόντων και των συνεργατών μέχρι τις τελικές πωλήσεις. 

Μένουμε ταπεινοί

Είμαστε το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων χρώματος, αλλά παραμένουμε ταπεινοί. Βάζουμε το «εγώ» στην υπηρεσία των άλλων. Μαθαίνουμε και συμβουλευόμαστε τους συνεργάτες και τους προμηθευτές μας. Εκτιμάμε κάθε πελάτη μας και δεσμευόμαστε να του παρέχουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε την διαφορά 

Αναπτυσσόμαστε συνεχώς για να είμαστε κοντά στον πελάτη. Παράλληλα, το ιδιόκτητο δίκτυο διανομής μας για την Αθήνα εγγυάται άμεση και αξιόπιστη παράδοση των προϊόντων εντός 24 ωρών (στα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα).