Γιατί να μας επιλέξεις

  1. Διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση στο χρώμα από το 1940!
  2. Είμαστε η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων χρώματος.
  3. Συνεργάτες μας είναι οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου.
  4. Για εμάς κάθε πελάτης είναι μοναδικός, το ίδιο και οι ανάγκες του, καθώς και η λύση που θα του προτείνουμε!
  5. Γνώρισε την κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης της Τρακαδας: Σε ένα καθαρό και άνετο χώρο, θα απολαύσεις τον καφέ σου, θα  συμβουλευθείς το προσωπικό της Τρακαδας σχετικά με όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στην διαδικασία επιλογής προϊόντων, εργαλείων βαφής αλλά και εφαρμογής τους.
  6. Διασφαλίζουμε για εσένα κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς γιατί μόνο η Τρακαδας (με τα 11 καταστήματα της) μπορεί!
  7. Σου προσφέρουμε την επιλογή μέχρι και 6 άτοκων δόσεων μέσω πιστωτικής κάρτας, για τις αγορές σου από τα καταστήματα μας.
  8. Δεν έχεις χρόνο ή μέσο για να μεταφέρεις τα προϊόντα που αγόρασες; Κανένα απολύτως πρόβλημα! Η εταιρεία Τρακαδάς προσφέρει για την καλύτερη δική σου εξυπηρέτηση άμεση & δωρεάν μεταφορά των προϊόντων ( για περιοχές/δήμους εντός  της Νομαρχίας Αθηνών) που μόλις αγόρασες, μέσω του ιδιόκτητου δικτύου διανομής που διαθέτει. Γρήγορα και χωρίς κόπο στην πόρτα σου!
  9. Για τους επαγγελματίες της δόμησης, υπάρχει πλέον το νέο μας κατάστημα (Ευφρονίου 81-83, περιοχή Carael,  τηλ. 210.7217039) με εξειδίκευση στα δομικά υλικά.

Που θα μας βρείς